La Girondine

-Deze alleenstaande woning heeft een ruime living met zicht op het zwembad en tuin. De living omvat evenerzijds een zithoek met ruime zetel, TV en open haard en anderzijds een grote eettafel voor 8 personen. TV Vlaanderen en Wifi zijn eveneens aanwezig. Er is een volledig geïnstalleerde keuken met alle mogelijkheden om je eigen culinaire kostje klaar te maken ! Opgelet : keukenhanddoeken/schotelvodden zijn niet aanwezig. U dient als gast deze zelf mee te brengen. Er is airco aanwezig in de living en in 2 van de 4 slaapkamers. Alle ramen zijn voorzien van luiken om het binnen lekker koel te houden. Op het gelijksvloers is eveneens een linnenkamer aanwezig met wasmachine, droogkast, stofzuiger. Naast de linnenkamer bevindt zich 1 toilet. Huisdieren zijn niet toegelaten !

-Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers (3 grote slaapkamers en 1 kleinere) met elk een ruim dubbelbed (1,60x2,00m) en inbouwkasten. Voldoende hoofdkussens en donsdekens aanwezig. Opgelet : de gasten dienen zélf hun eigen lakens mee te brengen. De badkamer met douche, bad en wastafel bevindt zich eveneens op het eerste verdiep. Er zijn geen handdoeken aanwezig. Ook hier dienen de gasten hun eigen handdoeken mee te brengen. Naast de badkamer is een 2e afzonderlijk toilet. Er is geen lift aanwezig. 

-Er is een grote ondergrondse garage met parkeermogelijkheid voor 1 à 2 wagens. Er is geen laadpaal aanwezig. BBQ-stel is ter beschikking voor de gasten. In tijden van aanhoudende droogte en hitte is het verboden de BBQ te gebruiken (brandgevaar en/of bosbranden !)

-Het groot terras  met zwembad (9 m/4,5m) is op het zuiden gericht. 2 Luifels zorgen voor de nodige schaduw. Aansluitend aan het terras is er een grote, afgesloten tuin. (discretie verzekerd). Tot opp. : 2500 m2.

-Het onderhoud van het zwembad gebeurt door een (Franse) persoon die door de eigenaar is aangesteld. Tijdens uw verblijf is dus het mogelijk dat deze persoon enkele keren langskomt om het zwembadwater in optimale staat te houden. Hiervoor maakt hij gebruik van de zwembadprodukten en/of de zwembadrobot "Léon" die zich in de garage bevinden. Het is de gasten niet toegestaan om zélf de produkten toe te voegen. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn als deze persoon langskomt : hij heeft een sleutel van de garage om de nodige produkten en/of de robot te nemen voor het onderhoud. Huisdieren in het zwembad zijn eveneens verboden. 

Gebruik zwembad en trampoline steeds onder ouderlijk toezicht.  De eigenaars zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.